contemporary vestibule

contemporary vestibule

contemporary vestibule

contemporary vestibule

SUDBURY ADDITION

WHAT

Additions/Renovation

This seventies' contemporary split level was a little tired.  The client wanted to create a more spacious entry and update the interior.  We expanded the dining room by added a second floor to the existing house/garage connector.  The new vestibule is rotated 45 degrees to face both the street and the existing entry path off the driveway.  The lower roof, over the landing step, is clear polycarbonate.  The vestibule gives the house curb appeal while blending with the existing architecture.

WHERE

Sudbury, MA

BE IN 
TOUCH

Light House Design

Houses For How We Live Today®

22 Candy Hill Road, Sudbury MA 01776

TEL: 781-259-1221 MOBILE: 781-862-0507  

EMAIL: 

© 2018 by Light House Design

Website Design:  Kas Zucker Design + Marketing