Roof lines and planes intersect and connect around the entire house

Positive and negative space on the exterior allows for uniquely shaped rooms

Sun spills into the continuous stairway and open floor plan

Sun spills into the continuous stairway and open floor plan

Outdoor stairway spirals down to the deck below

This project is full of details such as this one

Granite counter tops and wooden cabinets blend together in this warm kitchen

An interior window visually connects both children's rooms

A colorful play space for children is located above the garage

LEXINGTON CRAFTSMAN

This new home combined the disparate tastes of the clients.  She loved Victorian while he preferred Modern.  The solution was an open-plan home that captures the asymmetry of Victorian with Contemporary clean lines.  The first floor is essentially one large room with functional areas defined by the stairs and cabinetry.

WHAT

New construction

WHERE

Lexington, MA